Aqua expert

TRYGGHET FÖR DIG & DINA KUNDER

Garantier som hör till branschens bästa

Med ett av marknadens bredaste sortiment av vattenfilter hör också ett stort ansvar. För oss är det viktigaste att både du och din kund ska känna sig nöjda med det produkterna som installeras. Därför samarbetar vi med lokala aktörer som känner till förutsättningarna inom sitt egna område. Våra garantier hör till branschens bästa - det är vi stolta över.   

Full support

Både du som installatör och din kund ska känna sig nöjd med vår garantihantering - det är lika viktigt för er som för oss. Därför arbetar vi gemensamt för att hitta det som ligger till orsak för alla ärenden. 

Om något går fel eller inte fungerar, kontakta Aqua Expert direkt. Vi försöker ständigt förbättra och utveckla både produkter och service genom identifiering och ett aktivt förebyggande av avvikelser. Första steget vid en funktionsavvikelse är att utesluta yttre faktorer som möjligen kan orsaka problemet. 

 

Våra produkter har två års produkt- och återköpsgaranti, räknat från inköpsdagen (gäller produkter i rostfritt).. Dessutom ger vi en fem års funktionsgaranti som en extra trygghet. 

Fullständiga garantivillkor hittar du här.