Aqua expert

Hitta din närmsta återförsäljare

Våra installatörer finns över hela landet;  du får en lokal aktör som känner förutsättningarna där du bor.

Utvalda rörmokare innebär trygghet

Aqua Expert har som absolut ambition att du som kund ska känna dig trygg och säker med allt vi installerar hos dig. Av den anledningen är våra samarbetspartner noga utvalda, utifrån sin långa erfarenhet och gedigna kunskaper. Våra installatörer finns över hela landet; du får en lokal aktör som känner förutsättningarna där du bor.

Hitta din närmsta återförsäljare

 

 

Full support & generösa garantier

Du ska känna dig nöjd med vår garantihantering – det är lika viktigt för dig som för oss. Därför arbetar vi gemensamt för att hitta det som ligger till orsak för just ditt ärende. Våra garantier hör till marknadens mest omfattande, det är vi stolta över.

Om något går fel eller inte fungerar, kontakta Aqua Expert direkt! Vi försöker ständigt förbättra och utveckla både produkter och service genom identifiering och ett aktivt förebyggande av avvikelser. Därför är första steget vid en funktionsavvikelse att utesluta yttre faktorer, som möjligen kan orsaka problemen.

Våra produkter har två års produkt- och återköpsgaranti, räknat från inköpsdagen. Dessutom ger vi dig fem års funktionsgaranti som en extra trygghet.

Fullständiga garantivillkor