Aqua expert

Säljare

Är du en social, driven och strukturerad person med hjärtat på rätt ställe som brinner för att skapa och bibehålla relationer samt arbeta mot uppsatta mål? Tar du dessutom egna initiativ och är en flexibel problemlösare? Då är tjänsten som säljare hos oss något för dig

 

Om oss

Aqua Expert AB är en trygg och långsiktig partner med en solid grund. Vi är ett stabilt företag med familjär känsla och framåtanda. Vi är en marknadsledande producent inom vattenrening som både utvecklar och producerar vattenfilter och hydroforer samt tillhandahåller alla sorters filtermaterial. Vi kan erbjuda våra kunder allt från oberoende vattenanalyser till ett brett, driftsäkert sortiment med låga underhållskostnader. Vi vänder oss till kunder inom VVSbranschen.

 

Dina arbetsuppgifter

Din främsta arbetsuppgift består av att per telefon och besök vårda samt nyanskaffa återförsäljare för våra produkter. Vi arbetar med förtroende tid där resultatet är i fokus. Du har stor frihet att jobba där du känner det mest lämpligt. Som säljare får du ett geografiskt område att ansvara för. Inom tilldelat distrikt ska du vårda befintliga kunder och bearbeta nya kunder. Kunden är i huvudsak rörmokare, VVS-firmor. Rörmokaren tar vattenprov hos kunden som sedan analyseras i ett laboratorium. Analysrapporten gås igenom av Aqua Expert och därefter ringer du upp kunden med förslag på ett anpassat system.

 

Din profil

Vi söker dig som är ambitiös och brinner för försäljning. Du har en positiv attityd, rätt inställning och ett stort engagemang i allt du gör. Du är kreativ och proaktiv och kommer gärna med nya förslag på förändringar och förbättringar för att öka din försäljning.

Erfarenhet från branschen är en fördel men inget krav.

Vi erbjuder stor personlig frihet att anpassa din roll som du vill för att nå uppsatta mål. Du ingår i ett team där engagemang, lojalitet och eget ansvar värdesätts genom en bra grundlön samt individbaserad bonus.

 

Anställningsform: provanställning som efter 6 månader går över till fastanställning.

Tjänstgöringsgrad: heltid

Låter detta intressant? Tveka inte att maila din ansökan till info@aquaexpert.se