Aqua expert

För partners

Vi säljer inte bara vattenfilter, vi säljer kunskapen om rent vatten.Det gör oss till proffsens självklara val och samarbetspartner.

En trygg leverantör du alltid kan räkna med.

Anslut dig till oss och ta del av vårt starka varumärke. Med ett av marknadens bredaste sortiment kan du vara trygg med att vi har det dina kunder behöver för att få rent vatten. Kändisen Göingefiltret är en av våra populäraste storsäljare och en favorit i sortimentet sedan lång tid tillbaka.

Produktionen sker i egna lokaler i Växjö. Att ha utveckling, produktion, och support på samma ställe innebär ständiga och snabba förbättringar, banbrytande nyheter och egna patent. Dessutom lagerför vi de flesta produkter – allt för att kunna erbjuda dig snabba och säkra leveranser.

 

Trygg konsultation

Ackrediterade vattenanalyser ligger alltid till grund för att hitta rätt lösning och ett optimerat system, anpassat för din kunds behov. Du kan vara trygg med att vi levererar det mest prisvärda och bästa systemet oavsett vattenproblem.

 

Branschens bästa garantier

Vi står för det vi levererar. Dina kunder får 2 års återköpsgaranti samt 20 års materialgaranti. Här kan du läsa mer om våra garantier.

 

Alltid service & support

Aqua Expert står för säkra produkter för både dig som installatör och för slutkonsumenten.

Anslut dig till oss och erbjud naturlig rening i världsklass. Maila oss idag med din ansökan: info@aquaexpert.se